Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Uddannelse

I Socialpsykiatrisk Center Nord har vi både pædagogstuderende og social- og sundhedsassistentelever

Socialpsykiatrisk Center Nord er en specialpraktik/psykiatripraktik, hvor vi arbejder med voksne mennesker med psykiske lidelser. Vi modtager 2 pædagogstuderende i 3. praktikperiode årligt, som er i praktik 6 måneder ad gangen, samt 3 sosa-elever årligt som er i praktik 4 måneder ad gangen.

Socialpsykiatrisk Center Nord vægter studerende og elever højt.

Som praktiksted ser vi det som en vigtig opgave at bidrage med at udvikle og uddanne fagligt og personligt kompetente pædagoger og sosa'er. At være med til at bidrage til, at jeres rygsæk bliver fyldt med fagligt fagligt indhold, læring og erfaring i jeres uddannelse, som I kan tage med jer og anvende i jeres arbejdsliv.

Vi er af den overbevisning, at læring også går den anden vej. At du som studerende/elev kan bidrage med dine observationer, reflektioner og undren. På den måde bliver vi udfordret til at forholde os reflekterende, kunne begrunde og udvikel vores faglige tilgange til arbejdet. I kan anskue tingene med nye øjne, og det kan medføre ændringer eller nye tiltag på Centeret. I kan på den måde medvirke til, at vi hele tiden er i udvikling i forhold til vores daglige arbejde.

 

praktikstedsbeskrivelse for pædagogstuderende

Udtalelse fra pædagogstuderende

 

Christina Højland
Praktikvejleder for pædagogstuderende
Christina Højland
chhoj@ikast-brande.dk

 

praktikstedsbeskrivelse for Sosa-elever

Udtalelse fra sosa-elev


Susan Rasmussen
Praktikvejleder for Sosa-elever
Susan Rasmussen
susra@ikast-brande.dk

 

Socialpsykiatrisk Center Nord, Ikast-Brande Kommune
Norgesgade 15-17  -  7430 Ikast
Tlf. 99 60 45 45  -  socialpsykiatriskcenter@ikast-brande.dk